Diskuze

Dárek - šicí stroj
Datum: 12.11.2015 10:34:52
Uživatel: Nikola.Malá (nepřihlášen)

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Moje maminka byla dříve švadlenou, dnes už je v důchodu a šitím si jen občas přivydělává, občas šije jen něco pro rodinu, bere to jako koníček. Dlouhou dobu šila na starém stroji, mám pocit že byl značky brother. Chceme jí letos k Vánocům koupit nějaký pořádný a kvalitní šicí stroj, šije hlavně záclony, povlečení a jednoduší oblečení. Já osobně se ani v pojmech ani ve strojích vůbec nevyznám tak prosím o radu někoho zkušenějšího. Máme tip na tento stroj eshop.anita.cz/siti-sici-stroje/podle-typu/sici-stroj-garudan-gf-105-143-lm-komplet.html měl by to být už poloprofesionální stroj který zvládne více věcí. Myslíte, že je to dobrý výběr ? Nerada bych koupila něco, na čem by pak nemohla šít vše co potřebuje. Děkuji mockrát za rady a nezlobte se prosím, že tu otravuji.

Dárek
Datum: 21.11.2015 11:21:02
Uživatel: Nikola.Malá (nepřihlášen)

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu, máte nějakou zkušenost se šicími stroji značky Garudan? Chystáme se koupit jedné příbuzné šicí stroj, bývala švadlenou ve fabrice, dnes už se zabývá jen hobby šitím. Bývalý stroj české značky se jí rozbil a nový si nechce kupovat, tak jsme si řekli že ji o Vánocích hezky překvapíme a nějaký ji koupíme. Bohužel zbytek rodiny se v šití vůbec nevyzná a ptát se jí nemá cenu, to bychom vyzradili překvapení. Přemýšleli jsme nad poloprofesionálním strojem viz http://eshop.anita.cz/siti-sici-stroje/podle-typu/sici-stroj-garudan-gf-105-143-lm-komplet.html ten by snad měl zvládnout základní šití co myslíte ? Jednalo by se hlavně o šití povlečení, záclon, potahů a jednodušího oblečení. Poraďte prosím jestli takovýto stroj vyhovuje nebo máme zvolit jiný. Moc děkuji.

Jméno:
Titulek:
Ještě můžete vložit 4000 znaků.
Kontrolní kód:
Odesláním souhlasíte s názorovým kodexem.

Přidáním názoru - příspěvku se zavazujete dodržovat tento Názorový kodex:

• Příspěvek nesmí obsahovat prokazatelně protiprávní obsah (odkazy na warez, navádění k třídní, náboženské nebo národnostní nesnášenlivosti apod.)
  • Příspěvek neobsahuje spam (nevyžádané reklamní sdělení a odkazy)
  • Příspěvek neobsahuje vulgarity

V případě pochybností o vhodnosti příspěvku rozhoduje názor redakce SdruzeniMechaniku.cz, příspěvky neodpovídající kodexu mohou být vymazány.

Informace o soukromí: u všech komentářů je ukládána IP adresa odesilatele, jejíž část se zobrazuje u komentáře všech neregistrovaných uživatelů.