Diskuze

klínový řemínek
Datum: 29.09.2018 14:17:09
Uživatel: zuzana (nepřihlášen)

Dobrý den, prosím sháním řemínek k overlocku pfaff776, nikde už není k sehnání, prosím nemáte ho někdo? Děkuji moc Furstová. email zuzanaf76@seznam.cz Děkuji ještě jednou

I am the new girl
Datum: 13.08.2018 11:38:04
Uživatel: Angelita (nepřihlášen)

Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that
I have really enjoyed surfing around your blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Also visit my homepage :: _ialis

Jméno:
Titulek:
Ještě můžete vložit 4000 znaků.
Kontrolní kód:
Odesláním souhlasíte s názorovým kodexem.

Přidáním názoru - příspěvku se zavazujete dodržovat tento Názorový kodex:

• Příspěvek nesmí obsahovat prokazatelně protiprávní obsah (odkazy na warez, navádění k třídní, náboženské nebo národnostní nesnášenlivosti apod.)
  • Příspěvek neobsahuje spam (nevyžádané reklamní sdělení a odkazy)
  • Příspěvek neobsahuje vulgarity

V případě pochybností o vhodnosti příspěvku rozhoduje názor redakce SdruzeniMechaniku.cz, příspěvky neodpovídající kodexu mohou být vymazány.

Informace o soukromí: u všech komentářů je ukládána IP adresa odesilatele, jejíž část se zobrazuje u komentáře všech neregistrovaných uživatelů.